816
post-template-default,single,single-post,postid-816,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Officieel Bach Foundation Registered Practitioner

grafisch

Officieel Bach Foundation Registered Practitioner

Diploma BFRPBFRP Certificaat

 

 

 

 

 

 

In september 2018 ben ik officieel geregistreerd bij het Dr Edward Bach Centre. Dit betekent dat ik nu officieel Bach bloesem-consultant ben. Mensen die met de Bach bloesems willen werken kunnen mij nu vinden via de site van het Bach Centre.

Logo voor kwaliteit
Een geregistreerde consultant mag het onderstaande officiële Bach Centre-logo gebruiken. Aan dit logo kun je dus zien of iemand hoog genoeg is opgeleid om jou goed te kunnen begeleiden in je keuze voor bepaalde bloesems. Een soort kwaliteitsmerk. Net als de toevoeging ‘BFRP’ die je achter je naam mag zetten. Maar ja, om nou ‘Drs. Mariëlle G.M. Kerssens RPM BFRP’ op je visitekaartje te zetten, dat is ook weer zo wat. Dus maar gewoon … Mariëlle Kerssens.
Logo Bach Centre zw

 

 

 

Huisje van Dr Bach bezocht
Het huisje in het logo is het huis waar Dr Edward Bach woonde en zijn laatste praktijk had. Het Bach Centre is er nu gevestigd en beheert vanuit ‘Mount Vernon’ zijn nalatenschap. Ik ben er een kijkje gaan nemen toen ik eerder dit jaar met mijn gezin in Zuid-Engeland rondreisde. Mount Vernon ligt in Brightwell-cum-Sotwell, een dorpje in de buurt van Oxford. Het is nu ingericht als een klein museum ter nagedachtenis aan Dr Bach. In de tuin groeien nog steeds de 5 planten waaruit de bekende Rescue Remedie bestaat.
Marielle op stoel van Dr Bach

Wil je meer weten over de Bach bloesem remedies? Ik vertel je er graag meer over en help je graag om te ontdekken welke van de 38 remedies jou kunnen steunen.
De Rescue Remedie in verschillende soorten

Home