Na een aantal Shinrin-Yoku wandelingen georganiseerd te hebben is het nu tijd voor een volgende stap: een mini-pelgrimstocht. Geïnspireerd op mijn Santiago-pelgrimstocht over de Zilverroute, mijn bezoeken aan een aantal krachtplekken in het buitenland en mijn recente bezoek aan een paar krachtplekken in Heiloo en Egmond. Voor bijzondere plekken hoef je niet altijd naar het buitenland, ze zijn ook dichter bij huis te vinden! Ga je met me mee op ontdekkingstocht?

Witte Kerk, Heiloo
De Witte Kerk
Willibrordusput, Heiloo
De Willibrordusput

 

 

 

 

 

 

 

 

We wandelen de puttentocht. Een route van circa 14 kilometer langs de 3 bijzondere bronnen in Heiloo en Egmond: de Runxput, de Willibrordusput en de Adelbertusput. Daarnaast maken we uitstapjes naar de woodhenge, de Abdij van Egmond en het Witte kerkje, waar 36 leylijnen samen komen. We trekken er de hele dag voor uit, zodat we genoeg tijd hebben om te stoppen op plekken die ons aanspreken, om te voelen en te fotograferen, even stil te staan, uit te rusten en koffie/thee te drinken en lekker te lunchen. We trekken het Heilooër bos in. Per slot van rekening is Heiloo een samentrekking van hei = heilig en loo = bos. We gaan daar op zoek naar de krachtplek de Kattenberg met de oude linde. Kortom, een combinatie van sportiviteit, spiritualiteit en verbondenheid. Met een vleugje avontuur. Ga je mee op ontdekkingstocht? Laat je verrassen. Wie weet wat je tegenkomt…

Kosten: € 75,- inclusief begeleiding, goed gevulde goodiebag, exclusief vervoer, lunch en drankjes.
Verzamelen: 9.30 uur in Heiloo
Er kunnen 3 mensen met mij meerijden vanuit Assendelft.

Bij erg slecht of koud weer zoeken we een andere datum. Want het moet natuurlijk wel leuk blijven!

Zin om mee te gaan? Check de agenda voor de data en bel/app/mail me om een plekje te reserveren.
Let op, je inschrijving is pas definitief als je hebt betaald. Dus wees er snel bij, want er kunnen maximaal 10 mensen mee.

Adelbertusput, Egmond
De Adelbertusput

 

Lijst van krachtplekken in Noord-Holland

Een lijst van krachtplekken in noordelijk Noord-Holland vind je in deze blog: Krachtplekken en leijlijnen in Heiloo. Voorproefje met sfeerfoto’s van mijn ontdekkingstocht daar afgelopen herfst.

Meer informatie

Nieuwe woodhenge Heiloo
De nieuwe woodhenge, Heiloo

Misschien leuk om te volgen: mijn Facebookpagina Communiceren met jezelf. Daar post ik over verschillende spirituele en natuurgeneeskundige thema’s. Leuk als je de pagina liked, dankjewel alvast en wie weet tot ziens!