waterlelies
Wist je dat geur helpt bij het helen van mensen? Een geur roept onbewust associaties op en beïnvloedt de gemoedstoestand. Het is een van onze krachtigste zintuigen.

Subtiele werking
Ook in de communicatie speelt het een rol. In veel winkels wordt het bijvoorbeeld ingezet om je in een bepaalde sfeer te brengen, net als muziek. Het werkt namelijk héél subtiel. En wist je dat je je partner onbewust grotendeels op geur kiest?

Bijzondere ervaring
De ene geur spreekt je meer aan dan de andere. Een reactie die ik in een van mijn eerste workshops kreeg was ‘Jeetje, ik wist niet dat geur zoveel deed, het maakt echt iets los en ik voel het ook echt‘. Bij sommige geuren kun je direct een associatie hebben. Soms moet je denken aan een specifieke persoon, aan een bepaalde plaats of een situatie. Het is bijzonder om te ervaren wat geur met je doet.

Wat doen geuren met jou?
In de workshop Energie & Geur leg ik uit hoe geur werkt. Je gaat verschillende aroma’s ruiken en ervaren wat ze bij je teweegbrengen. Dat bespreken we. Afhankelijk van je keuze voor een enkele workshop of een 3-weekse komt er meer aan bod en gaan we meer met geur aan het werk.

Als je meer wilt weten, bel me via 06 – 124 065 21 of mail mariellekerssens@gmail.com

Zie ook de blogpost die ik over geur schreef.