mens chakra balans
Soms heb je ergens een vaag gevoel bij of merk je ‘toevalligheden’ op, maar schenk je er geen aandacht aan. Toch is je gevoel (intuïtie) vaak je beste raadgever óf wil ze je iets vertellen. De meest succesvolle mensen handelen juist vanuit hun gevoel in plaats vanuit hun verstand. En varen er wel bij.

Ze luisteren naar hun intuïtie en hun lichaam. Niet voor niets beoefenen steeds meer mensen wereldwijd yoga- en meditatievormen en letten ze op wat ze eten. Wandelen en hardlopen in de natuur is populairder dan ooit. Onbewust voelen we dat onze lichaam en geest het nodig hebben.

Ik geloof dat alles met elkaar samen hangt en elkaar beïnvloedt. Iets heel subtiels kan je raken of helend werken: een mooie lucht, een geur, een kunstwerk. De natuur helpt ons daarbij, bijvoorbeeld door bloemen en bomen: de natuurgeneeskunde. Als je je hiervoor open stelt en over je gêne heen stapt kun je bijzondere dingen ervaren. Het is aanvullend op de reguliere medische geneeskunde. En kan ook gewoon fijn zijn om te doen.

Er zijn verschillende manieren om jezelf te (laten) helen. Ik open graag een nieuwe dimensie voor je door mijn kennis met je te delen en je in workshops, tijdens een wandeling of een behandeling kennis te laten maken met helende energievormen.

Agenda
Home