21577
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21577,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

AuraTouch-Healing

Gun jezelf inzicht, rust, ontspanning en balans
Loop je ergens tegenaan en zie je een rode draad in jouw leven? Heb je het idee dat iets jou blokkeert of tegenhoudt, of heb je het gevoel dat je jezelf in de weg zit of dat je nog te dealen hebt met oude shit? Zit je daardoor niet lekker in je vel of ben je onzeker of twijfel je ergens over en wil je niet meteen naar een psycholoog of huisarts die je hoogstwaarschijnlijk pillen voorschrijft? Of heb je al hulp van een psycholoog maar lopen jullie vast en kom je niet verder? Dan kun je met sjamanistische technieken nét iets dieper gaan. Reset je systeem met healing en kom tot rust.

 

De balans herstellen

Misschien ben je gewoon even tijdelijk uit balans, om wat voor reden dan ook. Goed nieuws: die balans kun je herstellen. Je lichaam heeft namelijk een zelfhelend vermogen. Soms is het fijn om je systeem even een ‘reboot’ te geven, zodat je energieniveau weer in balans komt en jij weer opgefrist verder kan. Ik kan je daarbij helpen.

 

Elke behandeling is maatwerk

Ik bekijk je energiesysteem en heb meerdere technieken die ik in kan zetten om dat op te schonen. Daarbij bekijk ik wat op dat moment nodig is, vanuit een holistisch perspectief: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Dat bespreken we en daar gaan we mee aan de slag. Elke behandeling is dan ook maatwerk.

 

Natuurgeneeskunde

Zo kan een sessie bijvoorbeeld bestaan uit een kleurenreading en -behandeling, aura- of chakrahealing of een karakterstructuurschets. Soms krijg je ook specifieke oefeningen of voedingstips mee. Ik werk met Reiki en met verschillende technieken uit de AuraTouch®. Daarnaast ben ik voedingscoach, wat onderdeel is van de HBO-opleiding tot paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Hiervoor ben ik opgeleid bij de Nederlof Academie. Naast Reiki werk ik ook met aromatherapie en Bach bloesem remedies. Daarnaast werk ik met technieken uit het sjamanisme en gebruik ik elementen uit het systemisch werk en het principe van geweldloos communiceren.

 

Gun jezelf rust en ontspanning

Hoeveel behandelingen nodig zijn verschilt per persoon. Gemiddeld zo’n 3 tot 5 keer. Gun jezelf rust. Na ruim een uur ben je op z’n minst weer helemaal ontspannen.

 

Locatie: Assendelft
Tijd: 1,5 uur
Kosten: € 85,- inclusief btw

 

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan doen?

Maak een afspraak
Rode paddenstoel met hartje