‘Wat een mooie ervaring deze pelgrimstocht onder leiding van natuurcoach Mariëlle Kerssens. Zo’n mooie start met het lopen van het labyrint en dan de bossen in van Heiloo met de krachtplekken en als eindpunt de kapel. Een aanrader om te doen.’

Over de mini-pelgrimstocht van 25 november 2018

Ellen ten Kleij, Amsterdam

Bosbaden met Marielle Kerssens
‘We hebben vandaag met 6 dames een tour door het bos gehad met Mariëlle. Wat een heerlijke ochtend was dit! De oefeningen, de meditatie, de stem van Mariëlle, de uitleg over het bos en de bloemen en de bomen en de plantjes waren erg goed. Voor mij was dit echt een cadeautje voor mezelf. Dank je wel Mariëlle voor deze heerlijke ochtend ❤️’

Jennifer Nannings, Volendam

stilleven natuur

“Omringt door Rust… puurheid… geur….en de zachte bries die de zonnewarmte omarmde…ik genoot zo intens van mijn bosbad.
Dankjewel lieve Marielle voor de heerlijke middag.”

Marianne Hoogweg, Heemskerk

Geur werkt heel subtiel...“Dankjewel voor het openen van weer een nieuwe wereld Mariëlle! Fijne training, heerlijk mee doorgaan.”

Carolina Deelen, Amsterdam

Ria Harmans“Door de gesprekken en de Bach bloesem-druppels merk ik dat ik steeds een stapje dichter bij balans kom. Ik zit lekkerder in mijn vel, in combinatie met bewuster eten en bewegen. De druppels hebben me geholpen in mijn proces. Het is een omschakeling in jezelf. Je moet er wel voor open staan, er klaar voor zijn om dingen in je leven te veranderen. Ik merk dat ik beter ga functioneren, meer afstand kan nemen en rust kan pakken.”

Ria Harmans, Assendelft

Bach bloesems helpen paardenPaard buitenritHoliday had pijn in haar rug en haar gedrag veranderde. Ze werd daardoor ‘bitchy’, ging bijten bij het opzadelen en werd wilder. Na hulp van een masseur en ondersteund met een mix van Bach bloesem-druppels gaat het nu supergoed met haar. Ze is weer braaf en laat bijna alles toe. Wat een effect in 1 week met therapie en de bloesems! De spontaniteit van Mariëlle om ons te helpen was geweldig. Dezelfde dag kregen we een op maat recept in druppeltjes die we aan Holiday geven.”

Fabiane Koning, Assendelft

Agnes“Bosbaden met Mariëlle. Wat een heerlijke ochtend. We begonnen met mooi weer en lekker bakkie koffie op een bankje in het bos. Daarna slippers uit en lekker door het zand het bos in. Alle zintuigen open zetten met oefeningen. De eerste oefening was ‘waarnemen’. Ik keek eens goed naar de nerven van de bladeren. Het was ook leuk om met hulp van een kaart te kijken welke bomen er stonden. Later werd het ‘luisteren’; je hoorde vogels fluiten en een bromvlieg langs racen. Heerlijk genoten van de vele vlinders die dansten in de wind. ‘Voelen’ deden we door op blote voeten te lopen en ook struiken en bomen aan te raken. Je ziet iets en daar ga ja dan samen op door. En zo vloog de tijd om! Ik heb mooie spulletjes geraapt onderweg en mooi op een plank op mijn tafel gelegd. Heerlijk zo 2 uur bewust in de natuur lopen. Wat is die natuur toch mooi en vol energie. Ik was helemaal weer opgeladen. Door de zeer liefdevolle begeleiding van Mariëlle ben ik zeer enthousiast en ga ik ‘t zeker nog een keer doen. Liefs,”

Agnes Bakkum, Assendelft